PVC Fönster

Håller på att etablera sig i Sverige och säljs mer och mer,
Fönstrena fick ett dåligt rykte då man för en tid sedan (och tyvärr även idag) tog in pvc fönster av väldigt dålig kvalitè och dessa jämfördes sedan mot
kvalitets fönster i trä,

Nu har man förstått i Sverige att om man inte köper dom billigaste pvc fönstren utan satsar istället på kvalité även här som med Trä fönstren så får man också en produkt som funkar i dom Nordiska klimaten, faktum är att pvc fönstren har i många fall bättre isoleringsvärden än trä fönstren.

Värme och ljudisolering:
är i många fall bättre på pvc fönstren än hos trä fönstren detta pga att pvc fönstren består av flertalet kammrar med luft i som både isolerar och reducerar ljudet.

Träfönster är stabilare ?
Ja träfönster är väldigt stabila men om du köper ett fönster från en tillverkare som satsar på kvalitè ja då får du även ett stabilt pvc fönster detta på grund av att man då väljer en tjockare stålprofil, Det är utformningen och tjockleken på stålprofilen inne i pvc profilen som avgör hur stabilt fönstret blir.
Man väljer ofta att montera pvc produkter med skum detta gör också att när produkten sitter på plats monterad och klar så har du en minst lika formstark produkt som i trä konstruktioner.

Håller det i längden ?
Ja tittar man neråt i europa så är det där man använder pvc produkter och dom har ett mer extremt klimat än vad vi har i norden då uv-strålning och värme är betydligt tuffare för fönstren än vad vårt kallare nordiska klimat är så ja satsar du på en kvalitets pvc då håller den både i form och färg.

För att komma till våran webbshop för pvc fönster klicka här